Shiny Home Städ

Shiny Home Städ

God förmiddag gott folk! Hoppas att ni har en fin dag och att ni är på bra humör, själv mår jag riktigt bra denna fina dag. Eftersom jag är på så bra humör känner jag att det passar perfekt att skriva ett inlägg. Det kommer idag handla om den fantastiska företagsstädning i Kungälv som Shiny Home Städ har hjälpt oss med på jobbet.

Under en period hade vi själva ansvaret över städningen på jobbet, alla medarbetare hjälptes åt att se till att det var städat och snyggt. Dock märkte vi ganska fort att det inte var hållbart, allt för mycket tid gick åt att städa. Den värdefulla tiden vi hade på kontoret gick åt att städa, det är alltså tid som vi hade kunnat lägga på våra arbetsuppgifter. Under perioden vi städade själva insåg chefen att för mycket tid togs från vårt arbete, därför blev det en ändring. Han valde att istället anlita ett städföretag som kunde hjälpa oss med företagsstädning i Kungälv, företaget som anlitades heter Shiny Home Städ. Min personliga åsikt är att det här är ett riktigt bra företag när det kommer till städning, de vet precis hur de ska genomföra arbetet på ett så effektivt och bra sätt som möjligt. Nu talar jag bara för mig själv men jag är otroligt glad över att vi får den här hjälpen från dem, tack vare dem kan jag återigen fokusera fullt ut på mina arbetsuppgifter. Jag har märkt en tydlig skillnad på hur mycket jag får gjort sedan det här företaget började hjälpa oss med städningen. Detta beror framförallt på att jag måste ha det rent omkring mig för att kunna fokusera, därför blev det att jag tog på mig mycket av städuppgifterna. Hur som helt skulle jag vilja avsluta det här inlägget med att rikta ett stort tack till det här företaget för deras fantastiska företagsstädning i Kungälv.

Kommentarer är stängda.