Kanske ska ta hjälp av städservice för avlastning

Kanske ska ta hjälp av städservice för avlastning

Hejsan bloggen och mina fina följare

Jag har nyligen börjat min semester och sitter just nu och filosoferar kring livet och allt möjligt. Det som jag funderar på just nu kanske mest handlar om hur jag vill bli bättre på att ta tillvara på dagarna, och inte bara känna att det är de lediga dagarna som är värdefulla. Ett sätt ett göra det skulle kunna vara att ta hjälp av en städservice för att minska tiden för tråkig men nödvändig städning. Jag har hittat en städservice här i Falun som verkar ha gott omdöme och det kanske vore en bra sak att testa lagom som man ska tillbaka till jobbet efter ledigheten.

Har ni tagit hjälp av en städfirma någon gång? Oavsett om man är ensamstående eller lever i ett förhållande där man hjälps åt så kanske man ändå tycker det kan vara en utmaning att få dagarna att gå ihop. Jag känner att jag varit alldeles för stressad den sista tiden och typ hela tiden går runt med en känsla av att inte räcka till, som att jag ständigt försöker komma ikapp med allt som ska göras. Det är ingen go känsla att ha och gör mig definitivt inte till en gladare och roligare mamma. Därför tänkte jag att det kan vara värt att anlita ett företag för städservice en gång i veckan och se om det känns som en bra grej.

Jag vet flera som har det och tycker det är hjälpsamt men så får man ju prova sig fram vad som känns bra. Jag funderar också på om man skulle kunna göra en slags färgkoordinerad att göra-lista där man prioriterar det som ska göras och olika färger har olika skala. Det som är lägre prioritet kanske man inte behöver stressa så mycket över. Tur att jag har några lediga veckor nu att vila upp mig och göra upp en bra strategi för hösten. Ta hand om er!


Kommentarer är stängda.