Jag vill prova healing

Jag vill prova healing

Tjenare, hallå, hej! Vad glad jag blir över att du har klickat dig in på min blogg. Denna måndag tänkte jag skriva ett inlägg om något jag aldrig tidigare skrivit om, nämligen healing. Först lite allmänt om det men också healing i Lidköping.

Healing är något som först på senare tid har intresserat mig, framförallt för att jag inte kunnat särskilt mycket om det tidigare. När jag för ett tag sedan hörde någon prata om det bestämde jag mig för att läsa på och lära mig mer om ämnet, vilket fick mitt intresse att blomma. Ju mer jag lärde mig desto mer intresserad blev jag av ämnet.

Som sagt är healing något relativt nytt för mig, därmed har jag inte hunnit prova på det än men känner verkligen att jag behöver göra det för att få en större inblick i vad det handlar om. Med tanke på att jag bor i närheten av Lidköping skulle jag vilja hitta ett företag som erbjuder healing i Lidköping med omnejd. Därmed skulle jag vilja fråga er om någon av er har fått healing i närområdet och i så fall vart ni vände er. Ni får gärna lämna en kommentar där ni skriver när ni fick det, vart och även hur det kändes. På så sätt kan jag och mina andra läsare få lite tips på företag i närheten. Självklart får ni lämna en kommentar även om ni fått healing någon annanstans i landet också.

Jag ser verkligen fram emot att boka in healing i Lidköping. Det känns som nästa steg i den här resan för mig, det känns nämligen inte som att jag riktigt kan förstå det helt när jag inte själv har upplevt det. På så sätt kommer jag kanske även kunna förstå bättre vad alla beskriver, utifrån det jag hittills har läst har jag läst mycket kring folks upplevelser och jag känner inte riktigt att jag kan förstå det utan att ha provat healing själv.


Kommentarer är stängda.