Borde anlitat städservice

Borde anlitat städservice

God dag bloggen! Jag har så mycket att ta tag i här hemma sedan förra helgen, men jag har verkligen ingen ork och funderar på att ringa städservice för att be om hjälp. Det var som så här att förra helgen fyllde jag jämnt och ställde till med ett redigt kalas hemma i Ljungby. Hur gammal jag blev behöver vi inte riktigt ta upp här utan det håller jag för mig själv, men jag kan säga så mycket som att det inte var tjugo jag blev direkt. Det var väldigt mycket folk som var hemma och även fast jag hade tänkt till den här gången och köpt ett partytält som vi skulle vara i så slutade det ändå med att alla sent på kvällen gick in i huset och röjde runt. Nog för att det garanterat var en av mina bästa födelsedagar som jag kan komma ihåg, men de här dagarna efteråt har också varit några av de värsta på väldigt länge. I söndags kom jag knappt upp från sängen och i början av veckan så var det nästan så att jag somnade ståendes på jobbet. Det tog verkligen på krafterna att hålla igång halva natten, men å andra sidan så var det något jag lite hade räknat med. Jag har faktiskt lyckats ta bort alla burkar och flaskor samt att diskmaskinen har varit igång ett antal gånger så alla glas är snart diskade. Till nästa gången ska jag garanterat använda mig av plastglas kan jag säga. Problemet som jag har är att det fortfarande är kaos, saker ligger huller om buller och alla kletiga fläckar på golvet är inte särskilt charmig kan jag säga. Det kommer att bli städservice för jag har varken kraften eller tiden för att kunna städa hela huset. Egentligen borde jag bokat städservice redan innan det här, men det är lätt att vara efterklok.  


Kommentarer är stängda.