Att planera ett bröllop

Att planera ett bröllop

Goddag där bloggen! Jag strosar runt på gatorna nere i Helsingborg och egentligen bara njuter av sommaren. Det är sista veckan på min semester och vad passar inte bättre än att avsluta hela ledigheten med att gå på bröllop. Min bror är det som ska gifta sig så hela familjen är redan på plats nere i Helsingborg för att hjälpa honom med allt vad som krävs för att kunna genomföra ett bröllop. Jag ska agera någon form av toastmaster samtidigt som jag är bröllopsplanerare, så det är allt från att skriva tal till att jaga bröllopsfotograf som står på min lista. Många och varierande uppgifter men samtidigt får jag se det som en ära att jag får spela en så stor roll i vad som ska bli min bror och hans blivande frus största dag. Jag har med fem dagar kvar till bröllopet redan betat av majoriteten av alla punkter på min lista, en bröllopsfotograf är redan fixad och tillsammans med brudparet har jag varit med och bestämt vilken mat och utsett bordsplacering. Det jag har kvar att göra nu är att skriva ihop ett schysst tal som och ett bra schema för bröllopsmiddagen, inte riktigt lika enkelt som de tidigare uppgifterna men jag är ändå taggad. Fast att jag är en väldigt social person som gärna pratar med folk så är jag inte riktigt en talare, så det kommer nog bli en hel del spontanitet från min sida. Idag tänkte jag faktiskt börja med att skriva ner lite som jag säga och sen måste jag hämta min kostym som jag har är inne på kemtvätt, det är ungefär allt som står på dagens schema utöver en familjemiddag ikväll också. Jag tror att det här kommer bli en succé och jag känner mig ganska trygg med det jag har åstadkommit än så länge.  


Kommentarer är stängda.